Mijn naam is Laura en ik ben 31 jaar.  Naast mijn ervaring op maneges, heb ik ook op verschillende plekken in het buitenland met paarden gewerkt. Een van die plekken is Canada waar ik mij nog verder in de methode van Chris Irwin heb gespecialiseerd. Ik heb het Level 1 Master Certificaat van Irwin Insight inclusief instructie licentie.

Als kind ben ik begonnen met paardrijden op een manege. Hier genoot ik altijd heel erg van. Ik leerde op de manege helaas nooit over de omgang met het paard op de grond. Mijn doel is dan ook om kinderen het complete plaatje te geven van omgang met het paard, grondwerk en het rijden van de pony’s.

Voor mij is het allerbelangrijkste dat de pony en het kind het leuk hebben samen.

De pony's

Jeroen

Sanne

Jeroen is een hele nieuwsgierige pony. Hij is 4 jaar oud en 1.30 groot. Hij is overal graag bij en vind het leuk om nieuwe dingen te doen. Hij is lief en zacht in de omgang maar kan soms ook ondeugend zijn.

Jeroen is een welsh en zijn kleur noemen we koffievos. Op zijn hoofd heeft hij een mooie bles en 2 half witte achterbenen.

Sanne is een hele lieve pony en wil graag met je werken. Ze is moeder van 3 veulentjes en helpt nu graag kinderen met het leren paardrijden. Ze is 25 jaar en 1,47 groot.

Sanne is een American Quarterhorse en haar kleur noemen we vos. Ze heeft een kleine bles op haar hoofd.