3 dagen Working Equitation op prachtige locatie!

Wil jij meer leren over Working Equitation? Werken aan je dressuur én je paard goed door het trail-parcours kunnen leiden? Wil je daarnaast ook veel leren over communiceren met paarden, grondwerk en leiderschap? Dan is dit weekend wat voor jou!!

Doe mee aan dit heerlijke weekend! Geniet samen met je paard. Met de uitgebreide persoonlijke aandacht in dit weekend kan je ontzettend veel leren.  

Een vol en leerzaam programma

Je begint het weekend met een dressuurles in WE-stijl. Daarnaast is er een ‘schriktraining’ om het WE-parcours + enkele andere objecten te verkennen. Zo ga je straks vol zelfvertrouwen met je paard door het parcours.

De zaterdag beginnen we met een theorieles met tips & trics voor de WE. Daarna is de eerste WE les. Je hebt uur les per 2 combinaties dus er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Tijdens de lessen van anderen volg je de workshop ‘in hand – loose lead’. Bekijk de techniek en probeer het zelf uit. Leer over grondwerk, leiderschap en communicatie. Na de lunch is het genieten van ontspanning en het prachtige Montferlandbos op een mooie bosrit en kijk je de kunst af tijdens een demonstratie WE. 

Zondag is er weer per 2 combinaties een uur lang WE-les. Ook is de workshop ‘Communiceren met je paard in Liberty’. Bekijk de techniek en test hoe je communicatie en leiderschap er na 2 dagen voor staat.

In de middag is een onderlinge WE-wedstrijd met spelelement!! Na het avondeten is de prijsuitreiking en wordt het weekend rond 19.00 uur afgesloten.

Het kamp wordt georganiseerd door Lisette Sterk van Alegria Horsetraining en Laura ten Hove en Anoek van Kol van Manege De Liemers.

Bekijk het evenement ook op Facebook.

Meld je aan via een mail naar a.vankol@live.nl

Wat gaan we o.a. doen?

  • dressuurles in WE-stijl
  • ‘schriktraining’ in en om het WE-parcours
  • theorieles met tips & trics voor de WE
  • 2x WE les, een uur per 2 combinaties
  • workshop ‘in hand – loose lead’
  • mooie bosrit
  • demonstratie WE
  • workshop ‘Communiceren met je paard in Liberty’
  • onderlinge WE-wedstrijd met spelelement

Een kleinschalige opzet en persoonlijk kamp

Dit trainingsweekend wordt aangeboden inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch en avondeten (€275). Woon je in de buurt en wil je thuis slapen? Voor €175,- doe je mee met het programma zonder overnachting, incl lunch en avondeten en is er voor het weekend een stal beschikbaar.

Pensionklanten van Manege de Liemers kunnen voor €125,- deelnemen aan het programma incl lunch en avondeten, zonder overnachting en extra stalling. 

Geef je snel op want vol = vol.

Er zijn 8 plekken voor ruiters die blijven overnachten en 3 plekken voor ruiters die alleen aan het dagprogramma mee willen doen.