”Heerlijk op vakantie geweest met de paarden. Over de bospaden gegaloppeerd en onze hoofden zijn weer helemaal leeg!”

Vakantieadres

Volledig verzorgd en vol mogelijkheden

Bij Manege de Liemers is het mogelijk om in onze ruime vakantiewoning te verblijven. De woning is geschikt voor 8 personen. Vanuit de woning heeft u zicht op de weides en het bos.

Beschikbaarheid bekijken en reserveren

Bekijk hier de beschikbaarheid via de site van Belvilla.

Heerlijk genieten van de omgeving

De omgeving Montferland is afwisselend en vol historie. Bezoek bijvoorbeeld het gezellige middeleeuwse stadje ‘s-Heerenberg en Kasteel Huis Bergh, een van de grootste kastelen van Nederland. Ook bent u binnen 10 minuten op de Veluwe en de Posbank. Hier is het eindeloos wandelen, fietsen en paardrijden. Burger’s Zoo, het Openluchtmuseum en Arnhem zijn op 20 minuten afstand.

Montferland en de Veluwe kennen veel mogelijkheden voor liefhebbers van natuur en cultuur. Ook op culinair gebied is er veel te ontdekken. Laat je inspireren door de vele wandel- en fietsroutes op de website van het VVV.

Ruitervakantie

Uw paard(en) zijn uiteraard welkom en ontvangen de beste zorg. Verken samen de omgeving en het prachtige Bergherbos. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten en uw paarden worden gevoerd. Neem contact op met Frans Oortveld via 06-53 24 20 81 voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

”Geweldig om de paarden vanuit binnen te kunnen zien staan. De omgeving was prachtig en we hebben erg genoten!”